Video Tragedia din Mamaia: Fata salvată este fiica unuia dintre cei trei bărbați care au murit încercând să o scoată din apă

Data actualizării: Data publicării:
Neptun, Romania - July 8, 2017: Two lifeguards enter in the Black Sea to save someone from drowning on the romanian seaside beach! Neptun, Constanta,
Foto: Profimedia Images

Apar noi informații despre tragedia din Mamaia, în care trei oameni au murit înecați, încercând să salveze o fată de 16 ani care a fost luată de curenți. Adolescenta, care acum este internată în spital, este fiica unuia dintre bărbații care au decedat.

Martorii spun că adolescenta care a ajuns la spital după ce a fost scoasă din valuri este chiar fiica unuia dintre bărbații care au decedat pe plaja din Mamaia, luni.

Fata a fost trasă de curenți și nu a mai putut ajunge la mal, moment în care tatăl ei a intrat în apă după ea pentru a o salva. Nu a reușit, iar în ajutorul său au venit alți doi bărbați care, deși au fost scoși din apă de salvamari, nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Așadar, vorbim despre un incident tragic în care tatăl a încercat să își salveze fiica luată de valurile mării.

Acum, adolescenta este internată la Spitalul Județean Constanșa. Satrea ei de sănătate este un stabilă și este posibil să fie externată în curând.

Totul s-a întâmplat luni dimineața, în stațiunea Mamaia, când marea era foarte agitată și valurile puternice. Alături de cei trei bărbați, tot luni și-au pierdut viața alți trei turiști: unul în Venus, altul tot în Mamaia și încă un tânăr care a intrat noaptea în mare la Costinești.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri