Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat că are coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
traian berbeceanu duce mana la inima
Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, are COVID-19. Foto: arhivă personală

Traian Berbeceanu se numără printre persoanele publice care s-au infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut luni chiar de prefectul Capitalei, care a precizat că nu are simptome.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele și CT-ul au dat rezultate foarte bune”, a anunțat Berbeceanu, pe pagina personală de Facebook.

Prefectul Capitalei a adăugat: „Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii.”

„Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură. Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali”, a precizat el.

Traian Berbeceanu i-a sfătuit pe români să poarte mască și să respecte normele aflate în vigoare: „Vom trece peste aceste clipe dificile!”

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri