Trei tineri din Constanța au fost prinși cu 140 de bile din staniol cu droguri și mii de euro asupra lor

Data actualizării: Data publicării:
droguri si bani
Sursa foto: ctnews.ro

Trei tineri din Constanța sunt cercetați penal, după ce asupra lor jandarmii au descoperit 140 de bile din staniol cu substanțe interzise, dar și aproape 3.000 de euro. Ca să scape, unul dintre indivizi a ascuns o parte din droguri în lenjeria intimă, scrie ctnews.ro.

Cei 3 tineri, doi bărbați și o femeie, au fost prinși în flagrant duminică seara.

"În jurul orei 21:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare, au observat pe bulevardul Aurel Vlaicu un bărbat care manifesta un comportament suspect. Acesta a urcat într-un autoturism în care se aflau un alt bărbat și o femeie. Jandarmii au urmărit autoturismul în cauză și, când acesta a oprit, au trecut la legitimarea persoanelor", transmit reprezentanții IJJ Constanța.

Întrucât cei trei au devenit agitați, oamenii legii i-au controlat corporal. Auspra femeii au descoperit un sac mic din material textil de culoare neagră, în interiorul căruia se aflau 50 de bile din staniol care conțineau o substanță vegetală de culoare galben-verzui.

Totodată, în mașină a fost găsită și o borsetă de culoare roz, în care erau 29 de bile din staniol, care conțineau aceeași substanță vegetală, de culoare galben verzui.

"Cei trei au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost percheziționați, găsindu-se și asupra unuia dintre bărbați alte 59 de bile de staniol cu substanța în cauză (o parte dintre ele ascunsă în lenjeria intimă), precum și importante sume de bani, respectiv 3.500 de lei și 2.000 de euro. Întrebați despre proveniența substanțelor vegetale, cei trei le-au spus jandarmilor că in interiorul bilelor de staniol se află 'ceai de nalbă mare', pe care l-au achiziționat de la Plafar", transmit jandarmii.

Cei trei sunt cercetați acum pentru deținere de substanțe interzise.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri