Turistul german căzut în apă după ce două bărci s-au ciocnit în Delta Dunării a fost găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
barci cu turisti in delta dunarii
Turistul german dispărut duminică în Deltă, după un accident produs la intersecţia a două canale din apropierea satului Mila 23, a fost găsit decedat, miercuri dimineaţa. FOTO: Inquam Photos/ Alex Nicodim

Turistul german dispărut duminică în Deltă, după un accident produs la intersecţia a două canale din apropierea satului Mila 23, a fost găsit decedat, miercuri dimineaţa, de scafandrii pompieri, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, se plimba în Deltă cu o barcă şi a căzut în apă în urma impactului dintre ambarcaţiunea în care se afla şi o alta, accident provocat de faptul că unul dintre conducătorii bărcilor nu s-a asigurat corespunzător la intersecţia a două canale.

„În cursul acestei dimineţi, trupul bărbatului de naţionalitate germană, dispărut în apele din apropierea localităţii Mila 23, a fost găsit. Pompierii Pichetului Crişan au intervenit pentru preluarea acestuia şi aducerea la mal, unde a fost identificat”, a anunţat ISU Delta.

Trupul bărbatului a fost găsit la o distanţă de aproape 300 de metri faţă de locul în care a căzut din barcă.

La misiunea de căutare desfăşurată începând de duminică au participat un elicopter SMURD şi patru scafandri, doi scafandri din cadrul Detaşamentului Tulcea şi doi de la ISU Brăila.

În acest caz, poliţiştii tulceni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri