Video Ultima conversație pe care a avut-o Angelika înainte să dispară în urmă cu o lună. Ce spune fratele ei: „Nu avea foarte mulți prieteni”

Data publicării:
angelika-fata-disparuta-wb30
Angelika, fata dispărută. Sursa foto: IPJ Sibiu

Dispariția unui studente la Teologie în Sibiu a declanșat o operațiune de căutate mamut. Peste 350 de jandarmi, polițiști și voluntari au răscolit centimetru cu centimetru pădurea Dumbrava, de la marginea Sibiului. Acolo, anchetatorii i-au găsit telefonul și portofelulul. Tânăra de 25 de ani e de negăsit din data de 8 februarie. Fratele ei, Victor, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care a avut-o Angelika înainte să dispară în urmă cu o lună.

Angelika Maurer a fost văzută ultima oară pe 8 februarie, atunci când tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce ieșea pe poarta căminului de la Institutul Evanghelic din Sibiu, în care locuia. Tot în data data de 8 februarie a fost văzută părăsind orașul spre comuna Poplaca. O săptămână mai târziu, fratele ei anunța dispariția, iar polițiștii au început căutările. Pe 24 februarie, într-o pădure de lângă Sibiu, polițiștii au descoperit telefonul, portofelul și mai multe lucruri personale. De atunci, zi de zi, au fost organizate căutări.

Victor Maurer, fratele fetei dispărute, a vorbit la Digi24 despre ultima conversație pe care a avut-o Angelika înainte de dispariție. „Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință. Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des. Dar când ne-am văzut de sărbători și la ultimele discuții la telefon totul părea în regulă. Niciodată nu a dat de înțeles că ar avea o problemă mai mare. Se concentra foarte mult să termine facultatea”, a spus tânărul.

Pe urmele fetei au pornit colegi de facultate, profesori și zeci de voluntari. „Era o fată de treabă. Am fost și cu ea la liceu, aici, în Sibiu”, spune un tânăr.

„Era retrasă. Nu prea se vedea, foarte puțin, că nu mai era la cursuri în mod regulat, la mine, oricum a terminat cursurile și atunci foarte rareori pe coridor, afară, am salutat-o și ea mergea pe drumul ei”, a spus Ștefan Tobler, profesorul Angelikăi.

Pădurea a fost survolată de mai multe drone, dar și un elicopter, însă fata de 25 de ani este în continuare de negăsit.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri