Un bărbat a furat produse de 10 lei dintr-un magazin și când a ieșit în fugă l-a lovit mașina

Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / George Călin

Un bărbat de 28 de ani din Satu Mare a furat un produs dintr-un magazin și a încercat să fugă, însă a fost lovit de o mașină și prins de poliție, informează PresaSM.ro.

Incidentul a avut loc zilele trecute, într-un supermarket din Satu Mare. Bărbatul de 28 de ani a intrat în magazin și a luat un produs, iar când o persoană l-a atenționat să-l pună la loc pe raft sau să-l plătescă, a rupt-o la fugă. A ieșit din magazin și a intrat pe partea carosabilă, unde a fost lovit de o mașină.

Un echipaj de poliție aflat în zonă l-a imobilizat pe suspect, apoi a cerut sprijin din partea polițiștilor de la Investigații criminale pentru a clarifica situația.

”La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârșit infracțiunea de furt.

Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a anunțat IPJ Satul Mare, citat de presa locală.

 

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri