Un bărbat a luat 85.000 de euro de la un stomatolog din București pe care l-a păcălit că lansează o nouă criptomonedă

Data publicării:
mascati sias
Foto INQUAM Photos/Cornel Putan

Un bărbat din București a obținut o sumă mare de bani de la o femeie, medic stomatolog, victima fiind făcută să creadă că este vorba de o investiție foarte profitabilă.

Astfel, în perioada 2020-2021, bărbatul ar fi primit de la femeie 85.000 de euro prin prezentarea unor pretexte nereale. Totodată, victima a fost menţinută în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive.

Buletin de București scrie că bărbatul i-ar fi spus femeii că urmează să facă mulți bani dintr-o nouă criptomonedă pe care o va lansa, dar și prin servicii de furnizare electrică pe care le va intermedia sub prețul pieței.

La data de 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Capitală, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe documente şi obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile şi medii de stocare.

Persoana vizată a fost condusă la audieri, faţă de aceasta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere legală.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri