Un bărbat din Argeş a fost reţinut după ce i-a atacat pe poliţişti cu un topor şi pietre

Data publicării:
maşină poliţie cu girofar pornit
Foto: Facebook/Poliţia Română

Poliţiştii au reţinut un bărbat din localitatea Popeşti, judeţul Argeş, după ce acesta a rănit un agent şi i-a atacat pe oamenii legii cu un topor şi pietre. Pentru a-l imobiliza, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în aer, informează Agerpres.

Astfel, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii de la secţia rurală Buzoeşti au intervenit în urma unui apel la 112, care sesiza că un bărbat de 32 de ani se află pe un drum public din comuna Popeşti, are asupra sa un topor şi face scandal.

„La locul indicat s-a deplasat un echipaj care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinţei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal şi fizic, aruncând asupra acestora cu pietre şi ameninţându-i cu obiecte tăietor-înţepătoare”, se arată în comunicatul poliţiei.

În urma acestor acţiuni, unul dintre poliţişti a fost rănit. Deoarece bărbatul a continuat să fie agresiv, un agent a tras un foc de avertisment în aer cu pistolul din dotare.

Scandalagiul a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri