Un bărbat din Cluj-Napoca a fost șantajat cu 2.500 de lei, în plină stradă, pentru o faptă pe care nu o făcuse

Data publicării:
masina de politie

Un bărbat din Cluj a fost șantajat, în plină stradă, pentru o faptă pe care nu o făcuse. Victima a fost abordată de 5 persoane, care i-au cerut 2.500 de lei ca să nu îl denunțe la poliție, pe motiv că ar fi întreținut relații intime cu o adolescentă din grup. Bărbatul a reușit să sune la 112 și să îi reclame pe șarlatani. Trei dintre ei, scrie Știri de Cluj, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 9 decembrie 2023, într-o parcare din Sighișoara. Bărbatul de 42 de ani din Cluj-Napoca parcase acolo, când a fost abordat de un grup format din 5 persoane.

Indivizii l-au înconjurat și l-au amenințat că, dacă nu le va da 2.500 de lei, vor merge la Poliție să spună că a întreținut relații sexuale cu o adolescentă din grup. Mai mult, ca să-l împiedice să plece, aceștia i-ar fi furat și cheile de la mașină. Bărbatul nu a cedat presiunilor și i-a dat pe mâna poliției.

"În fapt, în timp ce se afla într-o parcare din Sighișoara, bărbatul respectiv ar fi fost abordat de 3 femei și 2 bărbați care i-ar fi solicitat 2.500 de lei, motivând că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre ele, care ar fi minoră, iar banii sunt necesari pentru a nu-l denunța la poliție. De asemenea, cei în cauză i-ar fi sustras persoanei vătămate cheia din contact", a transmis IPJ Mureș pentru sursa citată.

În aceeași zi, cei 5 au fost identificați și duși la poliție. În urma audierilor, doi bărbați de 23, respectiv 32 de ani din Vânători și Sighișoara și o femeie de 22 de ani, din județul Harghita, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru șantaj și furt.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri