Polițiștii au aflat cine e atacatorul din Gorj care a împușcat un bărbat din gelozie. Acum îl caută inclusiv cu elicopterul

Data actualizării: Data publicării:
ancheta-politia-crima-digi24
Polițiștii au aflat cine e atacatorul din Gorj, care a împușcat un bărbat din gelozie. Acum îl caută inclusiv cu elicopterul. Foto: Digi24

Un bărbat de 49 de ani din județul Gorj a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de patru ori în propria curte de un individ. Cei doi se cunoșteau, spun polițiștii, iar atacul a venit pe fondul geloziei. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este acum de negăsit, iar agenții încearcă să dea de urma lui. 

ACTUALIZARE 13.10. Atacatorul este căutat de poliţişti şi jandarmi, dar şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, pe numele lui Petre Stăncioi fusese  emis, vineri, de către Judecătoria Târgu Jiu, un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, pentru şantaj.

Echipele pentru căutarea lui au fost suplimentate.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe cetăţenii care îl văd să nu intervină şi să sune imediat la 112.

Știrea inițială

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat, sâmbătă, că Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată, vineri seară, de un bărbat de 49 de ani despre faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, scrie News.ro. 

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, el având 4 plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi 3 în zona picioarelor.

„Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, a transmis IPJ Gorj.

El a fost operat de medicii de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, iar în prezent se află în stare stabilă, la Terapie Intensivă. „Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu cu o ambulanţa. Pacientul prezenta mai multe plăgi prin împuşcare, starea sa de sănătate fiind gravă. Medicii au intervenit chirurgical pentru a-i salva viaţa, iar în prezent, pacientul se află internat la Terapie Intensivă, având o stare generală stabilă”, a declarat Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri