Video Supărat că echipa sa a pierdut, un bărbat s-a urcat pe cea mai înaltă construcție din România ca să ceară demisia antrenorului

Data actualizării: Data publicării:
Baia_Mare,_văzută_de_pe_Vârful_Igniș
Baia Mare, văzută de pe Vârful Igniș. Sursa foto: Emilburzo / Wikipedia.org

Un bărbat s-a urcat ieri pe turnul Combinatului Pheonix din Baia Mare, supărat că echipa CS Minaur a pierdut meciul cu Progresul Șomcuța Mare, și a cerut demisia antrenorului, informează presă locală. Bărbatul a ajuns la înălțimea de 100 de metri.

Turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare este cel mai înalt coș de fum din România și a treia cea mai înaltă construcție industrială din Europa, având o înălțime de 351 de metri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

După câteva ore de negocieri, bărbatul a coborât și a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației, pentru a fi expertizat psihiatric.

„Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri