Un șofer a scăpat nevătămat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

Data actualizării: Data publicării:
Mașină răsturnată.
O masina s-a rostogolit de mai multe ori. Foto: infotraficromania.ro

Un tânăr de 21 de ani din Galați poate spune că s-a născut a doua oară. A scăpat nevătămat dintr-un accident foarte grav, provocat de el. A lovit o staţie de autobuz, un autoturism parcat în faţa unui imobil şi s-a răsturnat de mai multe ori, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Accidentul a avut loc în localitatea Liești, județul Galați, d eunde este și tânărul șofer. În timp ce rula pe DN25, tânărul s-a angajat în depășirea unui camion.
A pierdut controlul direcţiei de mers, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă. S-a lovit de o staţie de aubuz, iar în urma impactului a mașina s-a rostogolit de mai multe ori, oprindu-se într-un autoturism parcat în dreptul unui imobil.

Atât șoferul cât și pasagerul din dreapta au ieșit din mașină năuciți. Polițiștii sosiți la fața locului au constat că cei doi au scăpat fără nicio zgârietură. Nu a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Toturși, tânărul de 21 de ani a rămas 90 de zile fără permis de conducere șia fost sancționat cu 1.305 lei pentru depășire neregulamentară.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri