Video Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite și primi mesaje video înregistrate, de cel mult 60 de secunde

Data publicării:
Girl using WhatsApp on her phone
Foto: Profimedia

Utilizatorii WhatsApp vor putea trimite mesaje video înregistrate, ca alternativă la cele audio sau scrise, potrivit News.ro. 

Cea mai populară aplicaţie de comunicare face un nou pas în direcţia modernizării şi adaugă funcţia de înregistrare a mesajelor video, funcţie pe care alte aplicaţii similare o oferă de mult timp.

WhatsApp va permite utilizatorilor să trimită mesaje video înregistrate, cu o lungime de cel mult 60 de secunde, scrie pe blogul oficial al produsului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trimiterea mesajelor video se va face într-un mod similar cu expedierea mesajelor audio. Apăsarea butonul de trimis mesaje face trecerea între modul audio şi cel video. Înregistrarea audio sau video se face la fel, prin ţinerea apăsată a butonului. Este, în fapt, o copiere a modului în care Telegram a implementat în urmă cu câţiva ani aceeaşi funcţionalitate.

De partea cealaltă, mesajele video vor fi redate fără sunet în mod implicit, utilizatorul trebuind să activeze manual sunetul pentru a auzi mesajul.

Noua facilitate va fi disponibilă tuturor celor peste două miliarde de utilizatori WhatsApp în următoarele săptămâni.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri