Valeriu Gheorghiță admite că au existat unele tensiuni între el și Vlad Voiculescu: „Au fost la un moment dat viziuni diferite”

Data publicării:
valeriu gheorghita în uniforma militara, cu masca - portret
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, admite, în premieră, că au existat unele tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Într-o intervenție la Matinalii Digi FM, medicul Valeriu Gheorghiță a declarat că au existat viziuni diferite privind modul în care se desfășoară campania de vaccinare.

Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine”, a spus Valeriu Gheorghiță.

El spune că acum problemele au fost rezolvate, iar relația cu ministrul Vlad Voiculescu este una contructivă.

Din punct de vedere profesional am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă”, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri