VIDEO | Ambulanță implicată într-un accident. Patru persoane au fost rănite

Data publicării:
accident constanta

O ambulanță a fost implicată, miercuri seara, într-un accident produs într-o intersecție din Constanța. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. În ambulanță se afla un polițist local, care însoțise un bolnav psihic ce fusese dus la spital.

Potrivit IPJ Constanța, în accident au fost implicate o ambulanță și un autoturism. Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, iar șoferul celeilalte mașini nu i-ar fi acordat prioritate.

Accidentul a avut loc în zona CET, la intersecția străzilor Cumpenei cu Aurel Vlaicu. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat.

Patru persoane au fost rănite ușor, transmite Poliția Constanța. Este vorba de o asistentă și un polițist local, aflați în ambulanță, și de cei doi șoferi.

Ambulanța se întorcea de la Spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol, iar polițistul local însoțise pacientul.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri