VIDEO Momentul în care șoferul beat și drogat intră cu mașina în doi pietoni, în Popești Leordeni. O femeie a murit

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer beat și drogat a lovit o femeie și a intrat în cinci mașini parcate pe stradă, în Popești Leordeni. Victima a murit
Un șofer beat și drogat a lovit o femeie și a intrat în cinci mașini parcate pe stradă, în Popești Leordeni. Victima a murit. Foto: Captură video Digi24

Încă o tragedie pe șoselele din România din cauza drogurilor. O femeie de 56 de ani a murit după ce un șofer, care avea și o alcoolemie uriașă, de peste 1 la mie, a pierdut controlul volanului și a lovit doi pietoni și cinci mașini parcate pe marginea străzii, în Popești Leordeni. Momentul impactului a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă.

Atenție, urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional.

După cum se observă și din imaginile video, în momentul în care șoferul a pierdut controlul volanului a intrat pe trotuar, a lovit doi pietoni și a acroșat cinci mașini parcate pe stradă.

Cei doi pietoni au fost transportați de urgență la spital, însă, pentru unul dintre ei, o femeie în vârstă de 56 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Decesul a fost declarat la câteva ore după accident.

Șoferul, în vârstă de 59 de ani, a fost și el dus la spital de către polițiști, unde a fost testat pentru droguri și alcool. În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

A fost deschis un dosar penal și pentru lovire și alte violențe, pentru că șoferul susține că a fost bătut de oamenii din zonă după momentul impactului.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore iar cercetările continuă în acest moment.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri