Zeci de jandarmi din Brașov, amendați după o petrecere-surpriză pentru șeful lor, fără măști și distanțare fizică VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
petrecere jandarmi
Jandarmii care și-au sărbătorit șeful nu au respectat nicio regulă de distanțare. Foto: Facebook / Electra Ghiza

Aproximativ 35 de jandarmi din Brașov au organizat o petrecere-surpriză în cinstea șefului lor, care tocmai ieșise la pensie, eveniment la care nu s-a respectat nicio normă de distanțare fizică și nu s-au purtat măști de protecție. Ei au fost amendați cu câte 500 de lei fiecare.

ACTUALIZARE Cei 35 de jandarmi au fost amendați cu 500 de lei fiecare, amenda minimă pentru astfel de situații, informează Digi24.


Pe rețelele sociale au apărut imagini cu confeti și șampanie de la petrecerea-surpriză, în care se vede că jandarmii nu purtau niciun fel de mască de protecție. Mai mult, ei stăteau aproape unii de alții, iar la poza de grup erau practic lipiți unul în altul. 

Conducerea Inspectoratului de Jandarmerie Brașov a anunțat o comisie de anchetă în acest caz. 

„Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Braşov, potrivit Mediafax.

 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri