Un bărbat și-a luat ostatic copilul de 5 ani și amenință că îl omoară. Poliția a trimis negociatori

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat din judeţul Ilfov s-a baricadat în locuinţă cu fiul său de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o. Bărbatul a amenințat câ îl va ucide pe copil și apoi că se va sinucide.

ACTUALIZARE 22.15. Incidentul are loc la o casă din Chiajna și ar fi pornit de la o dispută pe care bărbatul a avut-o cu soția. După ce a bătut-o și a alungat-o din casă, în jurul orei 15.00, femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

În momentul în care primii agenți au ajuns la locuința acestora, bărbatul a amenințat câ îl va ucide pe copil și apoi că se va sinucide.

La casa acestora au ajuns zeci de polițiști, ofițeri de la trupele speciale și negociatori care încearcă să-l facă pe bărbat să-l elibereze pe copil.

„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, a transmis Poliţia Română.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi echipaje din cadrul ISU.

„Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, a mai transmis sursa citată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri