ANAF a scos la vânzare terenuri de aproape 11 milioane de lei, aparţinând Elenei Udrea şi fostei şefe ANRP Crinuţa Dumitrean

Data publicării:
elena udrea
Elena Udrea. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

ANAF a scos la licitaţie mai multe terenuri aparţinând fostei şefe a Autorităţii Naţionale de Restiture a Proprietăţilor (ANRP) Crinuţa Dumitrean şi un teren al fostului ministru Elena Udrea, relatează Profit.ro citat de News.ro.

Dumitrean este executată în urma unui dosar în care instanţa a dispus confiscarea de la aceasta a sumei de 400.000 de euro, apreciată de autorităţi ca fiind primită ca mită, chiar dacă faptele din dosarul în care a fost trimisă în judecată, în 2016, de DNA, s-au prescris.

De asemenea, Fiscul vinde şi un teren din Bucureşti al Elenei Udrea, ajuns la a doua licitaţie şi, în consecinţă, cu preţul redus cu 25%. Udrea a fost anchetată penal şi ulterior condamnată, în prezent fiind în închisoare pentru a executa o pedeapsă de şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

În total, cele şapte terenuri din Ilfov ale Crinuţei Dumitrean (4 milioane de lei cu TVA) şi terenul din Bucureşti al Elenei Udrea (6,8 milioane de lei cu TVA), se apropie de 11 milioane de lei, precizează Profit.ro.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri