Au început înscrierile la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar. Dosarele pot fi depuse până pe 17 mai

Data publicării:
Detaliu cu mâinile unei profesoare care ține un pix deasupra unui catalog de note, în București, pe 2 iunie 2020.
Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Ministerul Educaţiei a anunțat, luni, că au început înscrierile la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar, ce va avea proba scrisă pe 12 iulie, dosarele putând fi depuse până la data de 17 mai.

"Sunt scoase la concurs posturi didactice/catedre declarate vacante sau rezervate", se arată în comunicatul ministerului, scrie News.ro.

Înscrierea candidaţilor se poate face la inspectoratele şcolare, în perioada 8-17 mai 2023.

Verificarea şi avizarea documentelor de înscriere, precum şi validarea înscrierii se vor face până la data de 19 mai 2023, iar până pe 23 mai, inspectoratele şcolare vor face publice lista candidaţilor înscrişi şi graficul pentru susţinerea probelor practice și orale şi a inspecţiilor speciale la clasă.

"Probele practice/ orale şi inspecţiile speciale la clasă se vor desfăşura în perioada 24 mai – 30 iunie 2023, iar rezultatele vor fi afişate pe 4 iulie 2023", a mai precizat Ministerul Educaţiei.

Instituţia a menţionat că proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice în învăţământul preuniversitar, pentru anul 2023-2024, se va desfăşura în 12 iulie.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri