Autoritățile vor să închidă bordelul cu păpuși sexuale din Paris. Ce acuze le sunt aduse managerilor

Data actualizării: Data publicării:
papusi

Unicul bordel din Franța cu păpuși sexuale, deschis în Paris, ar putea fi închis de către autorități.

 

Xdolls este înregistrat ca „sală de jocuri”, însă serviciile pe care le prestează sunt acelea ale unui bordel, susțin autoritățile pariziene, transmite Newsweek.

Bordelurile și prostituția sunt ilegale în Franța.

Potrivit Thelocale.fr, Xdolls este o afacere „mică”, cu doar trei păpuși sexuale, iar locația bordelului este una secretă. Abia după ce clientul plătește pentru o „sesiune”, acestuia îi este dezvăluită adresa.

Tabăra comunistă din consiliul local al capitalei franceze este la cârma acestui demers de închidere a business-ului Xdolls.

Liderul Partidului Comunist Francez, Pierre Laurent, susține că unele dintre păpușile sexuale din silicon, care nu măsoară mai mult de 1,45 m, seamănă cu niște copii.

Lorraine Questiaux, membră a mișcării feministe pariziene Movement du Nid, îi acuză pe managerii din spatele Xdolls că au creat un „loc în care fac bani din simularea violării unor femei”.

„Este un nonsens să considerăm operațiunea economică ca fiind una a unei «săli de jocuri»... Ca și cum ei s-ar juca pinball acolo. Este un loc de prostituție, cu un proprietar care poate fi numit proxenet”, spune un alt consilier local, Bonnet Ouladj.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri