REZULTATE BAC 2018. Liceul din București cu cele mai multe medii de 10

Data actualizării: Data publicării:
lazar liceu

Cei 17 elevi din București care au luat la examenul de Bacalaureat 2018, în prima sesiune, medii de 10 provin din nouă licee, dintre care unul este privat.

Cele mai multe medii de 10 - cinci la număr - au fost la  Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” (trei dintre elevi sunt la profilul matematică-informatică, unu la științe ale naturii și unu la științe sociale).

În top urmează Colegiul Național „Mihai Viteazul”, cu trei medii de 10 la Bac 2018, și Colegiul Național „Sfântul Sava”, respectiv Colegiul Național „Cantemir Vodă”, fiecare cu câte două medii de 10.

Celelalte medii de 10 din București au fost obținute de elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, Colegiul Național „George Coșbuc”, Colegiul Național „Gheorghe Șincai” și Liceul Teoretic Internațional de Informatică București.

Menționăm că această situație se înregistrează înainte de rezolvarea contestațiilor. Ministerul Educației a afișat miercuri rezultatele BAC 2018, iar elevii pot depune contestații tot miercuri, până la ora 16:00. Rezultatele finale la prima sesiune a Bacalaureatului urmează să fie anunțate la 9 iulie.

Sunt 104 de medii de 10 la examenul de bacalaureat, în întreaga țară, în timp ce anul trecut au fost 97 de medii de 10, înainte de contestații. 

Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat 2018 au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

Ministerul Educației a afișat miercuri rezultatele BAC 2018, așa cum se prezintă ele înainte de rezolvarea contestațiilor. Puteți consulta situația pe județe, licee, dar și nominal la acest link: http://bacalaureat.edu.ro/IndexHarta.aspx

Citiți și:  EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Top 10 cele mai bune licee din România

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri