Bătaie cu pumni și picioare într-o școală din Mioveni. Un elev și-a lovit colegii cu o stinghie smulsă din lambriu

Data publicării:
bataie-scoala

Holul Liceului Tehnologic Constucții de Mașini din Mioveni s-a transformat în ring de box miercuri, într-una dintre pauze. Mai mulți elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a rupt o stinghie dintr-un lambriu, pe care a folosit-o apoi pe post de bâtă. După ce imaginile cu bătaia au fost publicate de jurnaliștii de la epitesti.ro, polițiștii au început verificările. Conflictul, spune directoarea liceului tehnologic, ar fi pornit de la îmbrânceală în autobuz. 

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, într-o pauză, pe holul Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, județul Argeș. Mai mulți elevi de clasa a IX-a s-au luat la bătaie. Adolescenții și-au împărțit pumni și picioare și și-au adresat injurii. În plus, unul dintre tineri a smuls o stinghie dintr-un lambriu și și-a lovit colegii cu ea. 

"Bătaia a pornit de la o îmbrânceală în autobuz, ei asta mi-au declarat. Faptul că au avut acest act de agresiune la școală, vă dați seama, nu e normal! Ce se vede în imagini nu e o rangă, este o stinghie, o bucată subțire de lemn de pe marginea lambriului. A fost o altercație între copii, am rezolvat-o la nivelul școlii", a declarat pentru epitesti.ro Ileana Mărgărit, directoarea Liceului Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni.

Elevii implicați în scandal au ajuns, însă, în biroul directoarei. 

"Am luat declarații de la copii, au venit părinții la școală și mâine este chemat și domnul agent de la Poliția Mioveni care se ocupă de școala noastră, pentru o întâlnire cu copiii", a mai spus directoarea liceului. 

După ce imaginile cu bătaia din școală au devenit publice, IPJ Argeș a demarat o anchetă. 

"În ziua de 19 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au autoseszat, din oficiu, în urma unui filmuleț apărut în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni și efectutează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință", au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

Totodată, în acest caz, au fost sesizați și polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri