Brânză vândută la suta de grame și roșii la bucată. O nouă strategie în piețe ca să se mascheze prețurile care nu mai scad

Data actualizării: Data publicării:
rosii cu branza
Brânză vândută la suta de grame și roșiile la bucată. O nouă strategie în piețe ca să se mascheze prețurile care nu mai scad. FOTO: Profimedia Images

Ca să mascheze creșterea prețurilor, comercianții din piețe vând brânza cu suta de grame. La roșii e mai greu de ascuns cât costă, așa că oamenii cumpără cu bucata.

Bărbat: Am cumpărat niște brânză de burduf de capră.

Reporter: Cum vi se par prețurile?

Bărbat: Mari.

Femeie: Am cumpărat o bucățică.

Reporter: Vă uitați la prețuri?

Femeie: Astăzi chiar am venit sa văd prețurile.

Reporter: Și cum vi se par?

Femeie: "Mici"

Vânzătoare: Se vând bine produsele de oaie, cașul de oaie, urda e perioada mai scurtă în care sunt, nu tot anul. La o cantitate mai mare se negociază.

Vânzător: O cantitate mică de lapte, brânza de burduf se face tot din caș, momentan noi caș maturat nu avem și atunci, fiind cantitate puțină prețurile un pic cresc.

Prețul roșilor românești rămâne în continuare unul ridicat, acestea costă între 15 și 25 lei pe kilogram, în funcție de sortiment.

Reporter: Cum vi se par prețurile?

Femeie: Extrem de ridicate.

Vânzătoare de roșii: Se uita și la preț, că așa este situația, de aceea avem roșii de mai multe categorii și mai ieftine, și mai scumpe.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri