„DIGI Days”, sărbătoarea dedicată clienților existenți, revine cu 50% reducere, în primele 6 luni

Data publicării:
Vizual Digi Days_octombrie

• În perioada 09 octombrie – 15 octombrie 2023, din dorința de a mulțumi pentru încredere și fidelitate, DIGI derulează campania „DIGI Days”, dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care oferă o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;

• Oferta este disponibilă doar online, pe site-ul DIGI.ro, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Așteptarea a luat sfârșit și ediția de toamnă a campaniei DIGI Days aduce noi motive de bucurie pentru clienții existenți, persoane fizice, a căror loialitate este răsplătită printr-o ofertă specială care le este rezervată: primele 6 luni consecutive de abonament cu reducere de 50%, la adăugarea oricărui serviciu nou, a unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Astfel, în săptămâna 09 octombrie – 15 octombrie, clienții existenți care aleg să își porteze numărul de telefon în rețeaua DIGI, beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, iar prețul pachetului Nelimitat poate ajunge la 2,5 euro/lună în primele 6 luni, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

În același timp, abonații actuali care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps. În funcție de configurația pachetului ales de televiziune digitală și analogică, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, timp de 6 luni, de aceeași promoție, la tarife lunare reduse cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclus).

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează utilizatorilor care dețin minimum un serviciu instalat și doresc să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopțiune. Reducerea se acordă numai pentru serviciile și extraopțiunile TV suplimentate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o durată de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată direct din pagina principală DIGI.ro sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care se realizează upgrade, fie una sau mai multe extraopțiuni TV.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Mai multe detalii despre serviciile companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri