Cu DIGI și Eurosport 4K vezi Turneul de la Wimbledon în format Ultra HD

Data publicării:
Vizual_DIGI 4K_Eurosport_1600x960px_W_
Cu DIGI și Eurosport 4K vezi Turneul de la Wimbledon în format Ultra HD

• Toți clienții DIGI care aleg extraopțiunea 4K, în perioada 28 iunie - 10 iulie, vor beneficia de o lună de gratuitate pentru acest pachet;
• Extraopțiunea 4K este disponibilă doar în grila de televiziune digitală prin cablu, alături de echipamentul CI+;
• Oferta se activează exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.

DIGI și Eurosport 4K desfășoară, în perioada 28 iunie - 10 iulie, o campanie dedicată pasionaților de tenis, prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia, odată cu activarea extraopțiunii 4K, de o lună de gratuitate pentru acest pachet.

Pentru a se bucura de promoția specială și de vizionarea Wimbledon, unul dintre cele patru turnee de Mare Șlem, considerat a fi și cel mai prestigios turneu la nivel mondial, clienții noi trebuie să contracteze serviciul de televiziune digitală prin cablu, alături de echipamentul CI+, pe o durată de 24 de luni, și să activeze extraopțiunea 4K în perioada campaniei.

Clienții existenți care dețin deja serviciul de televiziune digitală prin cablu sau pachetul DIGI TV Popular, ambele alături de echipamentul CI+, trebuie doar să activeze extraopțiunea, fără modificarea perioadei contractuale, pentru a viziona conținutul acestui pachet.

De beneficiile campaniei se pot bucura și clienții existenți care au, în prezent, serviciul de televiziune analogică prin cablu și contractează serviciul de televiziune digitală prin cablu cu CI+, pe o durată de 24 de luni, activând ulterior extraopțiunea 4K.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar toți clienții care aleg să activeze extraopțiunea 4K, în perioada campaniei, vor putea urmări conținutul oferit de aceasta, în mod gratuit, în prima lună de la data activării. După încheierea perioadei de gratuitate, utilizatorii vor beneficia de prețul avantajos în valoare de 5 lei/ lună (TVA inclus). Extraopțiunea 4K poate fi activată exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro.

Turneul de tenis de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie și este transmis în direct și în exclusivitate pe platformele Eurosport. Pasionații de tenis au șansa să urmărească tenismenii preferați, printre care: Simona Halep, Novak Djokovic (cap de serie la simplu masculin), Iga Swiatek (la simplu feminin), Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea, Rafael Nadal, Serena Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri