Digi24 și digi24.ro, prima alegere a publicului în materie de știri (raport Reuters Oxford)

Data publicării:
digitv
Digi24 și digi24.ro, prima alegere a publicului în materie de știri (raport Reuters Oxford). FOTO: Captură Digi24

Digi24 este cea mai urmărită televiziune de știri din România. O confirmă un raport publicat azi de Institutul Reuters, centrul de cercetare al Universității Oxford privind mass-media de știri la nivel global. În vârful clasamentului este și Digi24.ro. Acesta este cel mai accesat site al unei televiziuni de știri.

Raportul prestigioasei instituții mai arată că Digi24 este în top trei cele mai de încredere branduri din media românească. Postul nostru de televiziune este prima alegere a românilor când vine vorba de știri. 

Potrivit studiului realizat de Institutul Reuters împreună cu Universitatea Oxford, 30% dintre români se informează de la Digi24 cel puțin o dată pe săptămână. 

Datele plasează Digi24 pe primul loc în clasamentul televiziunilor de știri și este singura televiziune de știri din top 3 stații tv din România, după principalele posturi generaliste, PRO TV și Antena 1.

Brandul Digi24 intră și în topul surselor media online. Digi24.ro este cel mai accesat site al unei televiziuni de știri din România. Un sfert dintre români își iau săptămânal informațiile de aici, iar 17% intră pe digi24.ro cel puțin trei zile pe săptămână.

Raportul Reuters Oxford mai arată că Digi24 este unul dintre brandurile media din România în care publicul are cea mai multă încredere.

Echilibru, echidistanță, imparțialitate. Sunt liniile editoriale de bază după care ne ghidăm din primul minut de emisie și de la care Digi24 nu va abdica niciodată din respect pentru jurnalism și public. Și tot pentru telespectatori suntem aici să aducem zilnic informații relevante, context, analiză.

Jurnaliștii Digi24 sunt mereu în mijlocul evenimentelor - decizii politice, proteste de stradă, pandemie, război, cutremure, dezastre naturale, schimbări climatice, evenimente istorice la nivel mondial, decizii care schimbă lumea - nu există eveniment care să conteze și pe care să nu îl vedeți la Digi24.

Vă mulțumim pentru fidelitate și vă răspundem cu același echilibru editorial cu care v-am obișnuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri