Sari la conținut

Filmul care s-a impus pe primul loc în box office, depășind „Guardians of the Galaxy vol.2”

Cel de-al șaselea film din saga creată de Ridley Scott, „Alien: Covenant”, s-a  impus pe primul loc în box-office-ul nord-american în acest weekend, depășind „Guardians of the Galaxy Vol. 2". Pelicula a avut încasări de 36 de milioane de dolari în SUA și Canada în acest weekend, potrivit companiei de specialitate Exhibitor Relations. 

alien facebook

Foto: Facebook/ Alien: Covenant News

În peliculă, un sequel la „Prometheus" (2012) și un prequel la „Alien" (1979), Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup și Danny McBride joacă în rolurile principale.  În acest noul film inspirat din universul sumbru al thriller-ului „Alien", echipajul navei Covenant descoperă ceea ce pare un paradis neexplorat dintr-o galaxie, dar care în realitate se dovedește a fi o lume periculoasă, al cărei singur locuitor este androidul David (Michael Fassbender), singurul supraviețuitor al expediției Prometheus, relatează Agerpres.

Pe locul al doilea regăsim echipa de aventurieri ai spațiului condusă de Chris Pratt din cel de-al doilea episod al seriei „Guardians of the Galaxy", o superproducție care a obținut 35 de milioane de dolari acest week-end și 732 de milioane la nivel mondial, potrivit Box Office Mojo.

Locul al treilea este ocupat de comedia romantică „Everything, Everything", de Stella Meghie, cu Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose și Ana de la Reguera în rolurile principale și încasări de 12 milioane de dolari în acest weekend. Pelicula spune povestea unei adolescente, a cărei viață este afectată de episoade lungi de alergie, până când întâlnește un tânăr care o învață să privească situația cu alți ochi.

„Snatched", comedia cu Amy Schumer și Goldie Hawn în rolurile principale, despre o mamă și fiica sa într-o vacanță paradisiacă în America de Sud, se situează în acest weekend pe poziția a patra, cu încasări de 7,6 milioane de dolari.

Pe poziția a cincea regăsim filmul de familie „Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul", al lui David Bowers, în care rolul principal este deținut de Jason Drucker, secondat de Alicia Silverstone și Tom Everett Scott, cu încasări de 7,2 milioane de dolari în acest weekend. Filmul prezintă povestea familiei Heffley, care pleacă la drum pentru a sărbători ziua de naștere a bunicii, însă planurile lor sunt date peste cap după ce unul dintre copii decide să se abată din drum și să asiste la o convenție a jocurilor video.