(P) Experiențe de neuitat, pentru toate vârstele, la Arad Open Air Festival 2019

Data actualizării: Data publicării:
Program Final Arad Open Air

Arad Open Air Festival își deschide porțile în perioada 28 - 30 iunie 2019, cu o nouă ediție spațială, în același loc deja cunoscut de fanii muzicii de calitate din vestul țării - Aeroportul Internațional Arad. Echipajul AOA așteaptă și anul acesta iubitorii de spațiu, pentru a decola în cel mai frumos laborator din Univers - Stația Spațială AOA, locul în care se fabrică fericirea. De muzică se vor ocupa Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitați: Deliric și Vlad Dobrescu, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev și mulți alții.

Zona în care se desfășoară festivalul, aeroportul din Arad, propune participanților o legătură cu spațiul, navele spațiale și echipajul. Călătoria nu va fi doar una muzicală, ci toate activitățile, scenografiile și atmosfera vor fi unele care le vor aminti celor prezenți că nu există limite, că fericirea se fabrică aici.

Va fi o experiență unică, de la început până la final, plină cu momente de neuitat. Parteneri tradiționali ai evenimentului, Scena ABC propune un line-up unic, format din artiști cunoscuți la nivel național și internațional. Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev, Mihich, Tulbure, Stoik, Timirash și Bread&Butter, VLF, Somesan, Herck sunt certitudinea că și în acest an participanții vor dansa de la apus, până la răsărit. Ca de fiecare dată, ABC revine la Arad Open Air Festival cu o scenă specială, dedicat muzicii electronice, cu artiști care au pus bazele muzicii ro-minimal.

Pentru a avea parte de o călătorie cu adevărat unică, pe lângă concerte și acte artistice, cei prezenți se vor putea bucura de o serie de activități memorabile, pe timp de zi, care să le rămână în minte și suflet tot anul, până la următoarea ediție. Astfel, între 28 și 30 iunie, cei aflați pe Aeroportul Internațional Arad vor avea parte de Ranger Arena (paintball), Dinner in the sky (cu degustări de vin și cine romantice), dar și de activități pentru copii, precum Bimbo Party și Dino Parc Râșnov, atât sâmbătă, 29 iunie, cât și duminică, 30 iunie.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului (www.openairfestival.ro) cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais - Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

Evenimentul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea Digi Mobil, Coca Cola şi Heineken România. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat, NewsAr.

Programul complet și mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri