Un bărbat care pretinde că este călător în timp spune că în 2075 hrana va fi gratuită pentru toți. Ce vor mânca atunci oamenii. VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
calator in timp
FOTO: captură Apex TV

Un bărbat care pretinde că este călător în timp s-a decis să ne arate nouă - oamenilor din 2020 - ce mănâncă urmașii noștri din 2075, într-o nouă încercare de a demonstra că ne vizitează cu adevărat din viitor.

Călătorul în timp”, cunoscut sub numele de Kasper, a fost intervievat de Apex TV - un canal tv online dedicat iubitorilor de SF și fenomene paranormale - unde a spus anterior că în 2063 va fi o inundație uriașă.

„Din cauza încălzirii globale din întreaga lume - ghețarii polari se topesc și inundă coastele Statelor Unite și ale mai multor țări din lume”, a explicat Kasper în interviu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Fiind din viitor, am multe informații șocante să vă spun, dar este greu să comunic un astfel de detaliu", a spus Kasper, făcând referire la presupusa inundație majoră din 2063.

Sunt, totuși, încântat să vă arăt unele dovezi... Este bine că vă pot arăta dovezi reale din viitor. O să vă arăt mâncare, mâncarea din viitor. Mâncarea din anul 2075", spune el în timp ce arată la cameră un borcan mic plin cu biluțe albe care seamănă izbitor cu cele din polistiren:

„Nu vă pot spune prea multe. Ceea ce vă pot spune este că aceastea sunt capsule individuale și una echivalează cu hrana pentru o zi”.

Kasper a continuat: „Fiecare pilulă asigură hrana și sănătatea pentru încă o zi. Acestea iau locul mâncării atunci când aceasta nu va mai fi, iar guvernele le vor oferi gratuit. Hrana va fi primită în recipiente de genul acesta. Nu va mai exista foamete pe Pământ, toată lumea va primi gratuit această hrană”, a explicat Kasper.

Spunând asta, el deschide borcanul și permite obiectivului să filmeze și mai bine biluțele care seamănă acum și mai mult cu cele din polistiren.

Kasper a mai dat și alte „detalii șocante” despre cum va fi lumea în viitor. A spus că în 2028 extratereștrii vor fi „prezentați public” și se vor integra în societatea noastră. Mai spune că ei vor aduce „pacea și prosperitatea”, iar lumea va traversa alături de ei o „epocă de aur”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri