Un bărbat din Marea Britanie a fost circumcis din greșeală de medici. Pentru ce procedură ajunsese la spital

Data actualizării: Data publicării:
barbat pe patul de spital
Foto: Shutterstock

Un bărbat din Marea Britanie a fost circumcis din greșeală, după ce medicii au încurcat fișele a doi pacienți, scrie The Independent.

barbat pe patul de spital
Foto: Shutterstock

Pacientul a ajuns la spitalul din Leicester pentru o cistoscopie (n.r. examinare a vezicii urinare cu ajutorul unei camere minuscule). Din nefericire, medicii i-au încurcat fișa medicală cu cea a unui pacient programat pentru o circumcizie.

Incidentul s-a întâmplat în luna septembrie 2018 și a fost dat publicității acum, în cadrul unui raport care a analizat activitatea mai multor unități medicale din Leicester.

Personalul medical al spitalului unde a avut loc incidentul și-a cerut profund scuze și a declarat că este total dedicat misiunii de a învăța din greșeli. Pe de altă parte, reprezentanții unității medicale nu au putut să ofere o explicație satisfăcătoare atunci când au fost întrebați cum s-a ajuns la această încurcătură.

Moira Durbridge, director de siguranță în cadrul grupului de spitale monitorizate, a dat asigurări că medicii implicați au cerut scuze personal pentru acest incident.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri