Sari la conținut

Un fotbalist a câștigat 1 milion de euro, după ce a pierdut pe teren

Tânărul fundaş irlandez Kevin O'Connor se poate considera un om cu adevărat norocos, după ce sponsorul său i-a oferit un bilet la loteria de ajun de Anul Nou, care i-a adus la început de 2018 nu mai puţin de 1 milion de euro, putând astfel uita înfrângerea suferită de echipa sa.


Foto: Twitter

Jucătorul în vârstă de 22 de ani, care evoluează la Preston North End, în Divizia a 2-a engleză, a primit un bilet de loterie de la unchiul și sponsorul său, însoţit de mesajul: "Îţi urez mult noroc", susţine Irish Times, citat de AFP și Agerpres.

Mama sa, auzind că biletul câştigător a fost jucat în apropiere de domiciliul său, şi-a sfătuit fiul să verifice biletul, a explicat fotbalistul în timp ce îşi primea premiul marţi la Dublin.

"Am trimis familiei o fotografie cu biletul, dar nicio secundă nu m-am gândit că am câştigat premiul de 1 milion de euro. Aveam meci cu Middlesbrough luni seara şi am uitat complet de asta până la fluierul final", a povestit fericitul câştigător.

Echipa sa, clasată pe locul 9 din 24, a fost învinsă cu 3-2 de rivala directă, dar O'Connor s-a consolat după ce a aflat că a câştigat marele pot. El a precizat, însă, că acest lucru nu-l va face să renunţe la fotbal.