VIDEO. Un bărbat din China a descoperit că soția îl înșală cu primarul după ce a uitat să oprească o cameră de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
sotie care isi insala barbatul - china

Un bărbat din China a aflat în cel mai cumplit mod cu putință că soția lui are o aventură cu primarul orașului în care locuiau: după ce a lăsat pornită, din greșeală, o cameră de supraveghere. Și dacă nu ar fi fost de ajuns, primarul în cauză era cel mai bun prieten al bărbatului, scrie Shang You News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi soți erau căsătoriți de 20 de ani. În imagini se vede cum femeia se uită prin vizor, apoi îi deschide ușa bărbatului descris drept primarul orașului și cel mai bun prieten al soțului ei.

„Ce faci?”, îl întreabă femeia după ce îi deschide ușa. „Mi-a fost dor de tine”, îi răspunde bărbatul. Bărbatul pătrunde apoi în cameră, iar femeia îl ia în brațe. Mai schimbă câteva cuvinte, apoi încep să se sărute. Filmarea este cenzurată și se oprește după ce bărbatul îi dă jos bluza femeii.

Soțul femeii susține că filmarea a fost realizată în august 2016. Abia acum două săptămâni, însă, s-a decis să o dea publicității și a apelat la jurnaliștii Shang You News. Bărbatul mai suține că, în august 2018, divorțul de soție a fost finalizat.

Toți cei trei actori implicați în această poveste trăiesc în orașul Mudanjiang din nord-estul Chinei, mai spun reporterii chinezi cu care a vorbit soțul înșelat.

După ce aventura dintre femeia căsătorită și primar a fost descoperită, aceasta a fost numită secretar al Comisiei locale de Inspecția Disciplinei și colegă de serviciu cu bărbatul alături de care și-a înșelat soțul.

Primarul orașului a negat aventura și a spus că femeia era sub influența băuturilor alcoolice și tocmai de aceea au avut „un comportament intim”. Acesta a adăugat că întâmplarea a fost un caz singular.

Un oficial al guvernului local a declarat pentru sursa citată că primarul s-a retras din funcția publică pe care o deținea, în urma acestui scandal.

Femeia a spus că acuzațiile fostului soț nu sunt adevărate și susține că imaginile au fost filmate cu ajutorul unui monitor ascuns și nu a unei camere de supraveghere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri