„Zmeura de Aur”: Cele mai proaste filme ale anului

Data actualizării: Data publicării:
zmeura-de-aur-cele-mai-proaste-filme-ale-anului-2016-1

Aşa cum este tradiţia, cu o zi înainte de Oscaruri, se decernează Zmeura de Aur - trofeul pe care niciun cineast nu vrea să-l aibă acasă. Motivul: premiile se acordă filmelor de o calitate îndoielnică şi actorilor cu prestaţii slabe pe marile ecrane. Anul acesta, peliculele cu cele mai multe distincţii au fost Batman versus Superman: Zorii dreptății şi Hillary's America.

„Batman versus Superman: Zorii dreptății”, o peliculă în care rolurile principale sunt interpretate de Ben Affleck şi Henry Cavill, a reuşit să obţină patru dintre nedoritele premii Zmeura de Aur. Este vorba despre cel mai slab scenariu, cea mai proastă continuare a unui film, cel mai slab actor în rol secundar şi cea mai slabă combinaţie de actori pe marele ecran.

Un documentar despre Hillary Clinton şi istoria Partidului Democrat a obţinut tot patru trofee, pentru cel mai slab film, cel mai slab regizor, cel mai slab actor şi cea mai slabă actriţă.

Cea mai slabă actriţă în rol secundar a fost votată Kristen Wiig, pentru rolul din „Zoolander 2”.

Premiile Zmeura de Aur au fost decernate prima dată în 1981 şi taxează cele mai slabe filme, scenarii, prestaţii actoriceşti şi regizorale din industria cinematografică americană. Trofeul sub forma unei zmeure fixate pe o bobină de film valorează aproape 5 dolari.

În această noapte îi vom cunoaşte pe câştigătorii premiilor Oscar din acest an. Pentru al treilea an consecutiv, Digi24 şi Digi Film vor transmite, în direct şi în exclusivitate în noaptea de duminică spre luni (ora 01:00), festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri