ANT va cheltui circa 100.000 euro pentru amenajarea și decorarea standului României la Târgul de turism „FITUR”

Data publicării:
Bani euro fonduri europene GettyImages august 2015 1-1

 

Foto: Guliver/Getty Images

Finanțarea pentru amenajarea și decorarea standului României la Târgul de turism „FITUR” este asigurată de la bugetul de stat.

Conform anunțului postat pe site-ul ANT, oferta companiilor va fi depusă înainte de data de 8 ianuarie 2016, ora 11,00, după aceasta plicurile ofertanților urmând a fi deschise. Criteriul de selecție îl constituie prețul cel mai scăzut, în condițiile respectării cerințelor.

Din valoarea totală, ANT alocă 407.175 lei (echivalentul a 91.500 euro) pentru amenajarea spațiului expozițional și 37.602 lei (echivalentul a 8.450 euro) pentru execuția materialelor de promovare.

Conform caietului de sarcini, standul va avea „un design elegant, tip open-open space, excepție făcând delimitările zonelor clar specificate”. Ideea de amenajare și decorare a standului trebuie să fie cea de „Autentic și Modern într-un cadru natural excepțional”. Suprafața standului României la FITUR va fi de 178,5 mp.

În contextul în care Transilvania ocupă primul loc în Topul 10 al celor mai atractive regiuni din lume care merită să fie vizitate în anul 2016, întocmit de editorii ghidului de călătorii Lonely Planet (Best in Travel 2016), se va avea în vedere ca un perete din stand să fie dedicat dedicat Transilvaniei, potrivit Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri