COADĂ LA PLATA DĂRILOR CĂTRE STAT. „Sunt ultimii bani pe care-i mai am"

Data publicării:
04012013 20taxe 20si 20impozite-41988

Peste 3.000 de bucuresteni şi-au plătit taxele astăzi doar în sectorul 6 al Capitalei.

„Chiar din prima zi am avut foarte mulţi contribuabili care-au vrut să-şi plătească primii impozitele. În prima parte a anului se acordă o bonificaţie de 10%. Orice persoană care-şi achită impozitele până pe 31 martie beneficiază de această bonificaţie”, a declarat Daniela Rus, director general Serviciul Public pentru finanţe publice locale Sector 6.

Reducerea de zece procente se aplică pentru cei care-şi plătesc impozitul la casă, cel auto sau taxa anuală pe teren. Cei care au vrut sa scape de grija taxelor inca de la inceputul anului, au stat zeci de minute la cozi.

Sunt ultimii bani pe care-i mai am. În fiecare an aşa plătesc, e mai bine aşa. Scap, tot anul stau liniştit”, a spus un pensionar.

Azi am liber. De luni încolo încep lucrul şi e mult mai greu să venim să plătim în cursul săptămânii. Ne-am făcut datoria. Ne-am plătit impozitele”, a adăugat o altă persoană.

Aglomeraţie mare a fost şi în Buzău. Aproape o mie de persoane au stat la coadă pentru a-şi plăti impozitele şi taxele. Dis de dimineaţă, holurile instituţiei erau neîncăpătoare.

„Plătim, scăpăm de datorii. Nu m-am grăbit. Aşa plătim mereu în fiecare an, înainte, ca să scăpăm de griji”, a motivat un contribuabil plata taxelor.

Să scăpăm de grijă, doamnă. Păi nu trebuie? Pe urmă nu se ştie ce se mai întâmplă”, consideră un altul.

„Am de plătit jumătate din taxa pe anul trecut şi mai plătesc şi jumătate pe anul ăsta, că aşa e bugetul personal”, a spus un bărbat din Buzău.

Cine nu vrea să stea la cozi are la dispoziţie şi varianta de plată online. Ghiseul.ro este site-ul naţional prin intermediul căruia vă puteţi achita dările la stat, dar mai există şi varianta info-chioşcurilor amplasate în preajma primăriilor, unde, la fel, puteţi achita impozitele cu cardul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri