Angajatorii de top fac recrutări la Timișoara, la cel mai mare târg de locuri de muncă din vestul țării

Data publicării:
targ

Angajatori de top fac recrutări la Timișoara, la cel mai mare târg de locuri de muncă din vestul țării. Peste trei mii de posturi în 70 dintre cele mai căutate companii din IT, inginerie și telecomunicații sunt o ofertă bogată. Timp de două zile, candidații vor face cunoștință cu reprezentanții celor mai mari firme din țară și vor participa workshopuri în compania angajatorilor de top.

Timp de două zile, Centrul Regional de Afaceri Timișoara va deveni locul în care reprezentanții a peste 70 de mari firme se vor întâlni cu viitorii angajați.

Maria Oprea - coordonator „Angajatori de Top": Este foarte important ca fiecare candidat să aibă CV-ul la el , de aceea îndrumăm toți candidații să intre pe site-ul hipo.ro să se înscrie pe secțiunea de proiect Angajatori de Top Timișoara. Apoi pot să își descarce CV-ul și cu un singur exemplar pot merge la una, două sau mai multe companii partenere.

La cel mai mare târg de joburi din vestul țării puteți găsi locuri de muncă în IT, Automotive, Inginerie precum şi în servicii sau recrutare.

Maria Oprea - coordonator „Angajatori de Top": Joburile sunt foarte diverse, dacă în anii trecuți se punea foarte mult accent pe joburile fuul time de data aceasta angajatorii au început să învestească mai mult în partea aceasta și să susțină angajații, vin cu joburi cu program flexibil sau joburi cu program part-time.

Pe lângă discuțiile directe cu reprezentanții celor mai mari firme de la noi din țară, participanții au parte, gratuit, de consultanță în conceperea unui CV și pot afla și cât de bine se descurcă într-o limbă străină. Angajatorii caută oameni creativi, capabili să lucreze în echipă.

Maria Marcovici - reprezentant HR Continental: Pentru noi este foarte important ca angajații să fie deschiși spre învățare pentru că în lumea de astăzi care se schimbă în continuu avem nevoie de oameni care sunt dispuși în permanență să învețe lucruri noi și să fie ingenioși și creativi.

Târgul „Angajatori de Top" oferă și posibilități de internship în cele mai importante firme din Timișoara.

Maria Marcovici - reprezentant HR Continental: Bineînțeles, nu uităm nici de studenți și avem și pentru ei o serie de oferte în această perioadă a anului promovăm în mod special proiectele de diplomă pe care ei și le pot dezvolta în cadrul companiei și bursele private pe care le oferim studenților cei mai buni din zona de software.

Târgul Angajatori de Top își așteaptă vizitatorii vineri și sâmbătă între orele 10 și 17, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri