Dacia Renault caută ingineri în Capitală, Dâmbovița și Argeș

Data publicării:
Uzina Dacia - Guliver GettyImages 1

Foto: Guliver GettyImages

Pentru a avea şanse de angajare, solicitanţii trebuie să aibă o experienţă de minimum doi ani în inginerie şi să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, anunţă compania, într-un comunicat transmis News.ro.

Grupul Renault participă, pentru al nouălea an consecutiv, la cel mai mare târg de carieră din România, Angajatori de top, organizat, joi şi vineri, în Capitală.

Cele mai multe angajări, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor din localitatea Titu – Dâmbovița. Acesta este al doilea cel mai mare din grup, după cel din Franţa. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani în domeniul auto sau conex .

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă, unde studiile superioare tehnice sau economice sunt obligatorii.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate.

Producătorul scoate la concurs şi posturi în echipele activităţilor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare studii tehnice şi economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Candidaţii pentru cele peste 500 de posturi trebuie să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, se arată în comunicatul de presă citat.

În plus, producătorul de maşini pune la dispoziţia studenţilor din anii terminali şi masteranzilor care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri