(P) PENNY, desemnat Angajator de Top 2024 pentru al treilea an consecutiv 

Data publicării:
Penny_Top employer 2024

PENNY România a fost desemnat Angajator de Top pentru al treilea an consecutiv, de către Institutul Top Employers, recunoscut global pentru evaluarea practicilor de resurse umane. Institutul certifică organizațiile pe baza evaluărilor riguroase în domenii precum Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Formare, Diversitate și Incluziune. Această distincție, reflectă angajamentul PENNY de a economisi timp fără a compromite pasiunea, punând în prim plan dezvoltarea și bunăstarea echipei sale.

Un mediu de lucru stabil și un pachet complex de beneficii

Certificarea Top Employer evidențiază excelența în practicile de resurse umane, acordată organizațiilor ce susțin activ dezvoltarea personală și profesională a angajaților. PENNY se distinge prin promovarea unui mediu de lucru stabil și oferirea unui pachet complex de beneficii, de la zile libere suplimentare și asigurare privată de sănătate la rechizite școlare, bonus pentru nou-născut și vouchere pentru scutece.

Datorită rețelei aflate într-un continuu proces de expansiune la nivel național, mulți dintre angajații PENNY se bucură și de locuri de muncă în proximitatea casei.

Succesul pornește de la oameni - un angajament față de bunăstarea și progresul fiecărui angajat

Obținerea certificării Top Employer pentru a treia oară consecutiv reprezintă validarea angajamentului PENNY față de echipă și confirmarea practicilor de resurse umane orientate către inovație și excelență. Acest premiu este dovada că succesul PENNY pornește de la oameni, de la fiecare membru al echipei de peste 6.500 de colegi.

Hai în echipa PENNY!

Cei interesați să exploreze oportunitățile disponibile sunt așteptați pe cariere.penny.ro. Acolo pot găsi informații detaliate despre diversele roluri oferite și beneficiile asociate.

Alătură-te PENNY România, o echipă de oameni tineri, prietenoși, energici și mereu concentrați pe ceea ce contează: să facem lucrurile simplu și bine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri