Marian Neacşu a primit vot favorabil pentru funcţia de vicepreşedinte ANRE doar în baza CV-ului. Nu are experienţă în energie

Data actualizării: Data publicării:
marian-neacsu-dna-inquamphotos-octav-ganea (2)
FOTO: INQUAM PHOTOs - Octav Ganea

Senatorii și deputații au dat un vot favorabil lui Marian Neacșu pentru funcția de vicepreședinte ANRE fără ca el să fie măcar prezent la audieri.

Trei candidați și-au dorit această funcție, însă nu s-au organizat audieri în comisiile de specialitate. În schimb, aleșii au dat un vot pe baza CV-ului, iar Marian Neacșu a ieșit câștigător.

CV-ul lui Marian Neacşu AICI

Președintele comisiei, senatorul PSD Marian Gheorghe, a explicat că nu sunt obligați de lege să îi și audieze pe candidați, CV-ul fiind mai mult ca suficient pentru a da un vot.

Marian Neacșu ar urma să fie vicepreședintele ANRE pentru un rest de mandat de nouă luni, dacă Plenul reunit al celor două Camere validează raportul dat de comisii.

Marian Neacșu a fost exclus din PSD și s-a refugiat în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Însă, pentru această funcție este susținut și de PSD, în condițiile în care au existat semnale de împăcare din ambele partide. În afară de politică, mai are experienţă în domeniul agriculturii, deloc în energie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri