Teodorovici, după criticile aduse proiectului care prevede închisoare pentru datoriile la stat: Nu am datorii la stat

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici spitale regionale

Eugen Teodorovici a declarat, luni la Parlament, că nu ar datorii la stat și că nu face obiectul proiectului de lege pe care l-a depus la Senat și care vizează pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile reținute.

„Nu, nu am datorii la stat. Eu, ca și persoană fizică nu fac oprire la sursă. Deci o dată, nu fac obiectul acestei legi, doi nu am datorii la stat”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni, la Parlament.

Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgență, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile care sunt reținute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor și alte venituri.

Inițiativa legislativă a ministrului de Finanțe propune modificarea şi completarea Legii nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Florin Cîțu îi transmite ministrului de Finanțe că va ajunge lângă Liviu Dragnea

Florin Cîțu a anunțat că va prezenta, săptămâna viitoare, în care va prezenta dovezi despre ilegalități care ar fi fost comise de Eugen Teodorovici. Liderul senatorilor PNL îi transmite ministrului de Finanțe că va ajunge lângă Liviu Dragnea, însă nu pentru că nu și-a plătit taxele către stat.

Liberalul reamintește ce spunea Eugen Teodorovici de dările pe care le are de plătit către stat.

„Despre datoriile lui la buget Orlando ne spune că: «O să plătesc în funcție de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităti, că să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă dați seama că nu stăteam să plătesc penalități aiurea’,...»”, a completat Cîțu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri