(P) Vânează MEGA OFERTELE ADMIRAL Cazinou de Paște!

Data actualizării: Data publicării:
1280x720

A început vânătoarea câștigurilor de Paște! Te așteptă 6 zile consecutive de MEGA OFERTE, în perioada 13-18 Aprilie.

Profită de campania noastră specială. În fiecare zi vei fi surprins de o nouă ofertă special creată pentru a-ți extinde distracția în cazinoul nostru.

La campanie participă cele mai tari sloturi, de la cei mai renumiți producători precum Greentube, EGT, Netend, Pragmatic Play, te poți juca la titluri de top: Sizzling Hot, Book of Ra, Shining Crown, Codex of Fortune sau Big Bass Bonanza.

Ia parte la promoție în 3 pași simpli:
1. Asigură-te că ești înscris pe platforma noastră. În cazul în care nu ești mai avem o veste bună: la înregistrare beneficiezi și de o super ofertă de BUN VENIT.
2. Loghează-te în cont.
3. Intră pe pagina de promoție în fiecare zi, dă click pe ouăle încondeiate de pe hartă României și deblochează pe rând toate MEGA OFERTELE.

Extinde-ți distracția și Luni 17 Aprilie, participă la Turneul ADMIRAL, unde vei avea parte de surprize constând în 20 de premii atractive! Intri în competiție cu alți jucători, acumulezi puncte și câștigi premii în baza clasamentului final. Asigură-te că te afli printre locurile premiate!

Plusăm încă o dată Luni și îți răsplătim fidelitatea. Primești un beneficiu garantat pentru depunerile din săptămână anterioară și dacă ai jucat și Duminică beneficiul se mărește.

Pornește în cea mai mare vânătoare a câștigurilor de Paște la ADMIRAL Cazinou!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri