(P) Pe admiral.ro ai parte de mai multă distracție! ACUM cu un portofoliu extins de jocuri!

Data publicării:
jocuripragmatic

Explorează chiar acum uriașa lume a sloturilor online pe admiral.ro! Descopera jocurile NOVOMATIC, EGT, Apex, Netent și de recentele adaugate, jocurile Pragmatic disponibile ACUM pe Admiral.

Jocurile Pragmatic au o gamă variată de tematici interactive, din punct de vedere al câștigurilor acestea se remarcă prin funcții speciale precum liniile de plată megaways, posibilitate de achiziționare a specialei și a jocurilor gratuite, simboluri speciale și multe alte beneficii.

Descoperă top-ul preferințelor jucătorilor de pe platforma admiral.ro în materie de jocuri Pragmatic:

Zeus a deschis porțile la Gates of Olympus și a lansat o provocare: intră pe tărâmul zeilor și luptă pentru premii! Ai parte de combinații câștigătoare și poți fi răsplătit cu jocuri și funcții gratuite, care ți-ar propulsa câștigurile mai sus decât însuși Muntele Olimp! Ești pregătit să îi înfrunți pe zei?

Dacă iubești dulciurile, atunci cu siguranță că vei îndrăgi Sweet Bonanza! Poți câștiga jocuri gratuite, în cadrul cărora un simbol special ar putea adăuga un multiplicator aleatoriu la câștigurile tale. Tot ceea ce trebuie să faci, este să începi să rotești și să crezi în norocul tău!

Îți plac câinii, atunci nu rata The Dog House Megaways! Învârtind rolele pline de animăluțe drăguțe și gustările lor favorite, ți-ar putea aduce multiplicatori aleatorii și ți-ar crește câștigurile.

Visele pot deveni realitate pe tărâmurile magice de la Starlight Princess. Vei avea parte de role pline de pietre strălucitoare și câștiguri masive! Prințesa a aruncat o vrajă asupra acestui slot fascinant, care va face ca toate simbolurile câștigătoare să dispară, iar noile simboluri ar putea forma un lanț de noi combinații câștigătoare. Inima ta va sta ca pe jar, dacă vei detecta multiplicatori aleatori, iar jocurile gratuite ți-ar putea crește câștigurile și mai mult.

Te invităm să testezi și noile jocurile NOVOMATIC lansate în exclusivitate pe admiral.ro în această lună:

Doar pe admiral.ro poti juca noul Smashing Sevens: Win Ways! Pregătește-te să plonjezi în rolele suculente de la Smashing Sevens: Win Ways! Există 6 role pline cu fructe și poate fi rotită o Rolă Extra, iar tu ai 117.649 cai de castig si super șanse de a crea combinații fantastice pentru a detona funcția de Reîncărcare a Rolei.

Trăiești și respiri acest aer plin de suspans la slot-uri? Atunci slot-ul nostru Chilli El Toro e biletul tău spre distracție. Gonește pe străzile acestui frumos oraș spaniol și intră în atmosfera palpitantă, pentru că aceste role oferă șanse incredibile de câștig și funcții suplimentare fantastice.

Indiferent de preferințele la noi găsești o combinație câștigătoare, fie ca vorbim de cursele zilnice sau de campaniile saptamanale. Te așteptăm pe admiral.ro!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri