Video&Foto Aglomerație infernală la metrou. Se circulă pe un singur sens pe M1, în nordul Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
alomeratie-metrou-aurel-vlaicu

Este o aglomerație infernală, joi după-amiază, la metrou, în zona Pipera-Victoriei-Romană, tocmai la ora când oamenii pleacă de la birouri. Dacă de obicei zona este aglomerată la această oră, din „motive tehnice” se circulă și mai greu.

Actualizare. Precizările Metrorex: „Situatia a fost remediata incepand cu 18.48, iar circulatia trenurilor de metrou a fost reluata in mod normal.

-----

Astazi, la ora 18.20, ca urmare a unei căderi de tensiune în calea de rulare, în stația de metrou Piața Victoriei, se circulă pe un singur fir, in sistem pendula,  între stațiile Piața Romană si Pipera. Echipele Metrorex intervin pentru remediere.”

Metrorex a anunțat în stații că „din motive tehnice” se circulă cu dificultate la metrou, în nordul Capitalei, pe magistrala M1, între stațiile Pipera - Piața Victoriei - Piața Romană. Între aceste stații se circulă pe un singur sens.

Potrivit mesajelor trimise de telespectatorii Digi24 blocați la metrou, la stația de la Romană nu vine niciun tren dinspre Victoriei.

„La stația Pipera n-am avut acces pe peronul 2 de unde de obicei pleacă trenurile. Am fost trimiși la peronul 1 fără explicație. După ce am așteptat aproximativ 10 minute în metrou supra aglomerat, am fost anunțați să mergem la peronul 2. Am ajuns la peronul 2 și încă așteptăm de alte 10 minute să plecăm. Între timp oamenii au început să se îmbrâncească și să se certe cu gardienii și cu conductorii”, ne-a transmis Felix, un alt călător afectat.

Știre în curs de actualizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri