CNAIR, despre breteaua autostrăzii A10 care trece printr-o groapă de gunoi: Nu s-a știut de existența ei. Zona va fi ecologizată

Data actualizării: Data publicării:
groapa de gunoi strabatuta de o bretea a autostrazii a 10
O bretea din zona nodului rutier al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda trece prin mijlocul unei gropi de gunoi.

CNAIR reacționează după ce în spațiul public au apărut imagini cu breteaua din zona nodului rutier al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda care trece prin mijlocul unei gropi de gunoi. Compania spune că nu s-a știut despre această zonă, pentru că groapa de gunoi nu a mai funcționat după anii 90 și spune că deja s-au luat măsuri pentru a fi încredințat un contract de ecologizare a zonei.

„Pentru că groapa de gunoi de pe breteaua nodului rutier Alba Iulia Sud nu a mai funcționat după anii 90, fiind o groapă improvizată, la realizarea acestui proiect nu s-a știut de existența ei. Conducerea CNAIR a împuternicit DRDP Cluj sa elibereze traseul pentru aceea bretea, lucru care s-a și realizat”, transmite CNAIR într-un comunicat de presă.

Compania de drumuri anunță că va fi atribuit un contract pentru ecologizarea zonei.

„În această perioadă DRDP Cluj a realizat caietul de sarcini pentru ecologizarea zonei, în vederea lansării licitației conform tuturor procedurilor de mediu. În zilele următoare DRDP Cluj va trimite spre validare către ANAP caietul de sarcini pentru validare și încărcarea lui pe SEAP, în vederea atribuirii contractului de ecologizare a zonei respective”, mai precizează sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri