Sari la conținut
News Alert

Explicaţii oficiale pentru noile probleme de pe Orăştie-Sibiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a instituit miercuri o restricţie de circulaţie pe un segment al Autostrăzii Orăştie - Sibiu, la km 286+400, în urma apariţiei fenomenului de tasare în zona respectivă, a anunţat compania într-un comunicat.

autostrada sibiu orastie 2 inquam photos - 14.10.2015

FOTO: INGUAM PHOTOS

„Referitor la restricţia de circulaţie instituită miercuri, pe A1, Orăştie - Sibiu, la km 286+400, Calea 2, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România precizează că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de siguranţă maximă pentru participanţi pe banda 1. Restricţia a fost instituită ca urmare a apariţiei fenomenului de tasare în zona respectivă”, se arată în document.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii din teritoriu ai CNAIR vor acţiona pentru remedierea tasării în următoarele zile, folosind mixtura la cald, astfel încât restricţia să fie ridicată şi traficul să nu mai fie afectat.

Conform CNAIR, personalul tehnic monitorizează în permanenţă toate punctele sensibile aferente Lotului 3 al A1, privind evoluţia degradărilor existente, iar unde este posibil se intervine pentru diminuarea acestora.