Sari la conținut

Ryanair va renunța la zborurile de la Oradea

Compania irlandeză Ryanair va sista, din toamnă, toate zborurile pe care le operează din şi către Aeroportul Internaţional Oradea, scrie ebihoreanul.ro. Este vorba despre zborurile spre Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted.

„Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de Iarnă 2018. Vom continua să operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”, au transmis reprezentanţii companiei irlandeze, potrivit sursei citate.

Orarele de iarnă ale companiilor aeriene debutează de regulă la finalul lunii octombrie.

Practic, asta înseamnă că orădenii vor rămâne fără zboruri internaţionale disponibile de acasă, întrucât de pe Aeroportul Oradea se mai operează doar zboruri domestice (Tarom şi Blue Air), respectiv unele curse charter către Antalya, pe perioada de vară.

Decizia Ryanair este una surprinzătoare mai ales în contextul în care de-a lungul timpului reprezentanţii companiei s-au arătat mulţumiţi de numărul de călători de la Oradea pe toate destinaţiile operate de aici.

La finalul lunii februarie, Ryanair a anunţat că îşi închide baza de la Timişoara din cauza „performanţelor comerciale slabe”. 

 

Pe aceeași temă