Wizz Air lansează zboruri către o nouă destinație, de la 99 de lei

Data actualizării: Data publicării:
wizz

Compania aeriană ungară low-cost Wizz Air, liderul pieţei româneşti a transportului aerian, va introduce din 26 martie 2017 o nouă cursă din Bucureşti, către Lamezia Terme, oraş din sudul Italiei, cu preţuri începând de la 99 de lei doar dus, cu toate taxele obligatorii incluse, ruta urmând să fie efectuată cu două zboruri pe săptămână, a anunţat vineri compania, potrivit News.ro.

wizz

Cursa Bucureşti-Lamezia Terme va avea zboruri joi şi duminică.

Primul zbor al Wizz Air de la Bucureşti a avut loc în 2007, iar în prezent compania operează pe 122 de rute, spre 18 ţări, de la zece aeroporturi locale.

În 2016, operatorul aerian a anunţat deja şi a început 28 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între Bucureşti şi Cluj-Napoca.

„Cu anunţul de astăzi, Wizz are încă şapte rute care aşteaptă să înceapă până la sfârşitul anului 2016 şi începutul anului 2017, care includ destinaţii excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund şi Lamezia Terme din Bucureşti, Paris Beauvais şi Veneţia Treviso din Craiova, dar şi Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare”, arată compania.

În ultimul an, încheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat peste 5 milioane de pasageri din şi spre România.

Compania are în plan creşterea flotei la 20 de aeronave până la finalul anului 2016, inclusiv a patru aeronave A321 noi cu 230 de locuri.

Wizz Air, Blue Air şi Ryanair, cele mai importante companii aeriene low-cost prezente în România din punctul de vedere al cotei de piaţă, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri în prima jumătate a acestui an, adică aproape două treimi (63%) din totalul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri