Angajații reședinței de vacanță a Reginei Elisabeta cer vizitatorilor să nu își mai facă nevoile pe domeniul castelului

Data publicării:
castelul balmoral regina elisabeta a II-a
Castelul Balmoral din Scoția, reședința de vacanță a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord. Foto: Getty Images

Angajații reședinței de vacanță a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii se plâng că vizitatorii din zonă își fac nevoile pe domeniul castelului și cer oamenilor care se plimbă în zonă „să nu o mai trateze ca pe o toaletă publică”, relatează CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Suntem dezamăgiți să vedem atâtea șervețele aruncate pe domeniu astăzi. Chiar lângă drumuri și monumente. Vă rugăm să țineți minte că nu există toalete publice nicăieri în zonă în acest moment”, au scris reprezentanții staff-ului de la castelul Balmoral.

„O parte a problemei este că multe dintre șervețelele aruncate nu sunt biodegradabile, iar oamenii aleg să se ușureze chiar în apropierea cărărilor și monumentelor, în loc să meargă un pic mai departe pentru a evita contaminarea”, au mai adăugat ei.

Regina și membrii familiei regale petrec mai multe săptămâni anual la castelul Balmoral, aflat în nord-estul Scoției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri