Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez "din cauza copiilor"

Data actualizării: Data publicării:
emmanuel macron o saruta pe brigitte
Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez, deoarece copiii ei erau de vârsta lui. FOTO: Profimedia Images

Brigitte Macron a declarat că a așteptat zece ani ca să se căsătorească cu președintele francez Emmanuel Macron, pentru a evita să ruineze viața copiilor ei, care erau cam de vârsta lui, scrie Business Insider.

În vârstă de 70 de ani, prima doamnă a Franței a făcut declarații inedite despre relația cu soțul ei, în vârstă de 45 de ani, într-un interviu pentru revista Paris Match, potrivit The Times. 

„Singurul obstacol au fost copiii mei”, a declarat ea pentru Paris Match, în traducerea The Times. „Mi-am luat timp pentru a nu le distruge viețile. Asta a durat 10 ani. Vă puteți imagina ce auzeau. Dar nu am vrut să-mi ratez viața”.

Cuplul a început să se întâlnească pentru prima dată când ea avea 40 de ani, iar el 15 ani, potrivit The Times. Brigitte îi fusese profesoară de teatru la școala din Amiens, oraș din nordul Franței, și avea o fiică care i-a fost colegă de clasă.

Chiar dacă părinții l-au trimis la Paris atunci când relația lor a ieșit la iveală, el a rămas hotărât să fie cu ea, potrivit The Times. „Mi-am spus că se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui. Nu s-a întâmplat”, a declarat Brigitte Macron. „Nu știu cum ar fi reacționat părinții mei, care erau un model de fidelitate și bună educație, la căsătoria noastră”.

În 2006, Brigitte a divorțat de fostul ei soț, André-Louis Auzière. Auzière a murit în 2019. Cei doi au un fiu și două fiice care au acum 48, 46 și, respectiv, 39 de ani, potrivit The Times.

S-a căsătorit cu Emmanuel Macron în 2007, cu aproximativ 10 ani înainte ca acesta să devină președintele Franței în 2017.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri